Home Om Evergreen Ilderne Ilderhvalpe Formidlings ildere Kontakt
 Formidlings ildere Ildere til salg
 Formidlings ilderne er ildere som andre ikke har kunnet have længere. Dyrene er endt hos mig enten fordi ejer ikke selv har kunnet finde et nyt hjem eller fordi folk simpelthen ikke har kunne finde tid til deres små i hverdagen.
 En formidlingsilder i mit hjem bliver behandlet som om den var min egen, indtil den har fundet den rette familie at flytte ud til. Kort beskrivelse af ilderne der er til salg kan finde under ildere til salg.
 Alle formidlings ildere der bliver solgt er vaccineret og sundhedstjekket før salg.

Ilderne nedenfor er til salg.
 
   
 

Ilderne koster 800,- til 3000 dkk. stk. Jeg sælger ikke dyrene, medmindre jeg mener folk er egnede til at have ilder, så forvent, at der bliver stillet spørgsmål, hvis du kontakter mig angående køb af ilder. Priserne kan variere meget på mine videreformidlings dyr, da der ikke er ens udgifter på dyrene. 
 Jeg sælger IKKE dyrene hvis køber skal videresælge ilderen. Dyrene må ingen omstændigheder sælges videre, de skal retur hertil hvis ny ejer ikke kan have dem mere.
 Hvis du kan acceptere overstående og er villig til at overholde købskontrakten på dyret, er du velkommen til at kontakte mig med henblik på køb af ilder. 
 Der medfølger ilderens sundheds bog, 500 gr. foder, sovepose eller hængekøje, (samt stambog.)


Har du en ilder der mangler et godt hjem ?

Hvis du har en ilder der mangler et godt hjem, så kan det være jeg kan hjælpe. Hvis jeg har tid og kapacitet til at modtage den, er den velkommen i mit hjem. Jeg kan ikke betale for dyrene, men jeg kan love de får alt det en ilder kræver og gode trygge rammer at bo i. Jeg formidler først dyrene når jeg har indgående kendskab til dem og de bliver i mit hjem hvis de ikke egner sig til at komme ud til andre.

Hvis jeg skal tage imod dit dyr og den er uvaccineret koster det vaccinationens pris at aflevere den.