Home Om Evergreen Ilderne Ilderhvalpe Formidlings ildere Kontakt

 Ilderhvalpe Planlagte parringer Tidligere kuld Ilder kuld 2011

 En ilderhvalp fra Evergreens ildere er en hvalp der er vant til at følge med i hverdagens gøremål. Hvalpene kommer i menneske hænder hver dag og er socialiseret med hund, kat og andre ildere. Hvalpene lærer fra de er helt små at besørge i en bakke og drikke af drikkeflaske.

I hvalpenes første levetid står de sammen med deres mor i mit soveværelse, når de er knap fire uger kommer de ind i mit ene ilderværelse for at de kan lære der sker noget omkring deres bur. I deres 5-6 leve uge er de så store, at de kan komme i en løbegård i mit køkken og der bor de indtil deres 11-12 leve uge. De kommer fri i huset og lege, når de er klar til det, så hvalpene er vant til at følge med i hvad mennesker gør og har et godt fundament til at falde til meget hurtigt hos sine nye ejer.       
 
 Alle hvalpe over 12 uger er vaccineret, chipmærket, sundhedstjekket og har fået udstedt pas inden den flytter i sit nye hjem. Alle hvalpe er efter sunde og raske forældre dyr. En hvalp fra mit opdræt flytter når den er 12 uger, medmindre den er moden nok til at komme hjemmefra tidligere.
 Alle hvalpe solgt fra mit opdræt sælges på kontrakt og jeg giver 2 års garanti mod arvelige sygdomme.

 Jeg bestræber mig på at lave det antal hvalpe som jeg har gode købere til (gennem reservationer), så nogle år laver jeg ikke så mange kuld som andre år. Jeg har mange års erfaring med opdræt af hvalpe og derfor ved jeg godt at man skal ikke sætte flere hvalpe til verden end man kan tage ansvar for. 
 Hvis du har reserveret hvalp og betalt depositum, så kan du være sikker på at der er en til dig i den kommende avls sæson. Jeg skriver ikke folk op og modtager depositum, hvis de ønsker en hvalp jeg på forhånd ved jeg ikke kan levere. 
 

.

Hvalpe fra 2010

Små nuttede mellem standarder.