Home Om Evergreen Ilderne Ilderhvalpe Formidlings ildere Kontakt
 SÅDAN BOR ILDERNE Udstillings resultater Sådan bor ilderne Claras ilder side

Alle mine ildere bor i mit hus, sådan at de er i mest mulig kontakt med mennesker. Alle mine ildere kommer ud hver dag, for som ilder opdrætter af kæledyrs ildere, ønsker jeg at mine dyr bliver behandlet som kæledyr, selvom de også bliver benyttet i avl. Det vil sige, jeg leger og bruger tid på at gøre mine ildere tamme, tjekker dyrene dagligt for sygdoms tegn, om de skal have klippet kløer ect. eller bare mangler lidt ekstra opmærksomhed. 
Alle mine ildere er bakke vante og har alle kattebakker i burene og løbegårdene. Der er legetøj, hængekøjer, kurve, tæpper, sengetøj, stof tunneler, foret kasser, kradse træer og lignede i deres bure og løbegårde, for at ilderne skal have en god og hyggelig "lejlighed". 
Jeg rengører mine bure dagligt  for at holde en høj hygiejne og mindske bakterie dannelse. Tis bakkerne bliver tømt og rengjort efter behov, minimum 1 gang dagligt. Madskåle og drikkeflasker bliver ligeledes rengjort efter behov. Ildernes sove "sager" bliver jævnligt udskiftet     
Fodring sker morgen og aften, mine ildere bliver fodret med Arion Kitten, Supreme ilderfoder og Royal Canin kitten 36, samt bliver tilbudt Barf 4 dage om ugen. De får ekstra tilskud i form af Frittamin, som minder meget om FerreTone.

.