Home Om Evergreen Ilderne Ilderhvalpe Formidlings ildere Kontakt
 Planlagte parringer 2011

 I 2011 har jeg følgende planer, som jeg håber bliver til en realitet, hvis det passer med tævernes løbetid bliver fordelt rigtigt over året. Dog forventer jeg kun at få kuld på de fire første parringer, og de sidste er mere som en slags back up hvis nogle af de første går tomme eller får meget små kuld. Jeg vil redigere denne side løbende i 2011, for der kan sagtens komme ændringer i mine planer.

Så har jeg hvalpe i opdrættet. Se Mere om dem her Ilderhvalpe 2011

Nille Evergreen x Anubis
Følgende farver kan forventes: Mellem standard - mørk standard
Indavls grad: 0 %
Nille er af mit eget opdræt og hun er en dejlig harmonisk ilder, både af sind og bygning. Anubis er købt fra Mennydörgö kennel i Ungarn, Han er en dejlig stor bamse der elsker alle mennesker. Jeg hentede ham i Budapest i efteråret 08. Nille er 3 år og Anubis er 4 år, når de skal være forældre til dette kuld.

Suleima von den Nordseefrettchen x Corydoras Similis Evergreen
Følgende farver kan forventes: Sort, mørk standard, mørk pastel og Chokolade
Indavls grad: 0 %
Kuldet er født. Se mere om kuldet her Suleima x Corydoras ilder hvalpe 2011
Suleima er dette år blevet parret med Corydoras. Corydoras er af eget avl og er en pragtfuld dreng. Suleima har jeg købt hjem fra tyskland i 2010 og hun har udviklet sig til en meget harmonisk pige. Hun har et enormt godt temperament og er en super dejlig ilder.

Archimedes Evergreen x Natasja
Følgende farver kan forventes: Standard
Indavls grad: 0 %
Natasja er parret.
Archimedes og Natasja's kuld bliver en dejlig folk hvalpe. Begge forældre har det mildeste temperament og er ekstremt godt bygget. Archimedes er 1 år og Natasja er 3 år, når de skal være forældre til dette kuld. 

~ ~

Jeg forventer også at lave et silver kuld, men da jeg endnu ikke er sikker på hvilke dyr jeg vil benytte, vil jeg ikke ligge noget op endnu.

Det er muligt at reservere hvalp nu, men jeg kan på ingen måde give garanti for at disse parringer giver afkom og derfor er det kun ud fra farve standard, silver og albino der kan forhånd reserveres og betales depositum på, for disse farver kan jeg med sikkerhed sige jeg får i året 2011.